dinsdag 28 februari 2012

Mo's Digital Challenge #123

Dit kaartje heb ik van het weekend al gemaakt met een digi van Mo Manning. Het papier is van een al ouder blokje van Kruidvat en heeft een folieopdruk. Ik vind de papiertjes in het blokje meestal erg leuk, maar soms wel lastig om op een kaart te verwerken en te combineren. Het wordt al gauw erg druk. Het jurkje heb ik weer gepaperpieced, naast het borduren is dat de laatste tijd ook favoriet op mijn kaarten. Verder natuurlijk wat kant gebruikt, want dat was de challenge.

Met deze kaart wil ik meedoen aan Mo's Digital Challenge #123: "Lace" with a Mo image.

zondag 26 februari 2012

Pollycraft Monday Challenge #128

Zoals beloofd vandaag een kaartje met een digi van Pollycraft. Ik had al een tijdje wat digi's van Pollycraft en vond van de week het challengeblog. Dit aapje heet Chester en hij doet mee aan Pollycraft Monday Challenge #128: Ribbons and Buttons. Ik heb weer het papier van My Mind's Eye gebruikt en gekleurd met Derwent, net als bij de vorige kaart. Met die kaart ben ik trouwens weer in de top 3 bij Anyone for Anya beland. Zò leuk!

Nog een fijne avond!

zaterdag 25 februari 2012

Anyone for Anya: Sketchy Sunday

Op het laatste moment, maar het is gelukt. Dit kaartje doet weer mee aan de challenge van Anyone for Anya, waar de opdracht deze week een sketch is. Het afdrukje van The Greeting Farm heb ik gekleurd met Derwent potloden. Het jasje en de paraplu heb ik gepaperpieced met papier van My Mind's Eye. Dit papier heb ik ook voor de rest van de kaart gebruikt. Verder een stukje lint, wat knoopjes en een paar kruissteekjes met borduurgaren. Deze kaart stuur ik ook in voor de februari-wedstrijd van Luzifi.

Tot morgen, dan plaats ik een kaartje met een digi van Pollycraft.

maandag 20 februari 2012

Aardbeien Tilda

Zo zie je een week niks van mij en zo plaats ik drie dagen achter elkaar een kaartje. Dit kaartje is gemaakt met papier van Maja Design en omdat ik het zonde vond om er een ovaal overheen te plakken, heb ik 'm geborduurd met rood borduurgaren. Het afdrukje van Tilda is al een 'oudje' en is gestempeld en gekleurd op kraft, maar dat kan je door het uitknippen niet zo heel goed zien. Ik had nog nooit eerder op kraft gekleurd en ik vond 't best lastig om goede schaduwen te maken. De rode vierkantjes heb ik met de Swiss Dot folder van Cuttlebug geëmbost. Om het kaartje af te maken heb ik nog wat bakers twine, roosjes van Action en blaadjes van Kruidvat gebruikt.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
Sweet Sketch Wednesday #141
Totally Tilda Challenge # 40: Tilda with a hat on
Kleuren met Derwent en Prisma Colour 2012-4: Kleuren op kraft
Dutch Magnolia Lovers #26: Back in time
Dutch Magnolia Chickies #17: Embossing

Ik wens jullie weer een fijne avond en tot de volgende keer!

zondag 19 februari 2012

Gefeliciteerd

Van het vorige kaartje had ik nog wat restjes over, dus die heb ik meteen maar gebruikt voor dit kaartje. Ik heb weer een stempeltje van Magnolia ingekleurd met Derwent potloden. Verder de retroflower ponsen van EK Succes en stansjes van Marianne Design gebruikt.
Ik zag dat ik met mijn kaartje van Anyone for Anya in de top 3 ben geëindigd én ik heb de vorige challenge van Marianne Design gewonnen. Dat is wel een heel goed begin van mijn blog.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenges van:
TOMIC #37: 3-2-1-recipe
Simply Magnolia Challenge: Red and/or Pink with white

Fijne avond!

zaterdag 18 februari 2012

Anyone for Anya: February Photo Inspiration

Hallo allemaal,

Eindelijk weer even tijd om een kaartje te plaatsen. Het lag al een paar dagen te wachten om gefotografeerd te worden, maar het is nog net op tijd om mee te kunnen doen met de challenge van Anyone for Anya. Ik moest wel even nadenken wat ik met de foto-inspiratie ging doen en dit is het geworden. Op onderstaande foto zie je een detail van het jurkje. Ik heb het jurkje nogmaals gestempeld en uitgeknipt en er een stukje kant onder vastgemaakt.
Tot de volgende keer! Groetjes, Annelies.

zaterdag 11 februari 2012

Anyone for Anya: Sweet Treats

Vandaag een kaartje voor de challenge van Anone for Anya: Sweet Treats. Naar aanleiding van de inspiratiefoto heb ik het kaartje in rood-wit gemaakt én een taartkleedje gebruikt. Het stempeltje is Cupcake Birgitta van C.C. Designs en heb ik gekleurd met Derwent potloden. Het kaartje doet ook mee aan de challenge van All that scraps: Anything goes.

Nog een fijne dag!

vrijdag 10 februari 2012

Valentijnstasje

Hallo allemaal,
Dit keer heb ik een krafttasje gemaakt voor Valentijn. Hiervoor heb ik een stempel van Magnolia gebruikt uit de laatste kerstcollectie. Tilda is ingekleurd met Derwent potloden en op de hartjesslinger heb ik glossy accents gedaan (maar dat kun je helaas op de foto niet goed zien). Verder mijn nieuwste stansjes van Marianne Design, de klimopslinger en het vogelhuisje, gebruikt. De lichtblauwe en witte blaadjes zijn ook gemaakt met een stans van Marianne Design. Aan de strik hangt verder nog een klein hartje van zelfhardende klei.

Dit tasje doet mee aan de volgende challenges:
Dutch Magnolia lovers #25 Maak een tasje
Alles met en over kleuren met Derwents Derwent 2012-3: Valentijn
Scrap Cards Challenge #21 Valentijn

Tot de volgende keer!

dinsdag 7 februari 2012

Christmas Challenge #19

Mijn eerste kerstkaartje van het jaar en ik heb weer papier en stempels van Marianne Design gebruikt. Deze kaart heb ik gemaakt voor Christmas Challenges {with sketches} #19. Een leuke sketch om ook de kleine overgebleven stukjes van het papier van Eline's Merry Little Christmas te kunnen gebruiken. Het afdrukje heb ik gekleurd met Derwent. Verder spreekt de kaart eigenlijk voor zich...

Tot de volgende keer!

zondag 5 februari 2012

Marianne Design Challenge 48

Vandaag een kaartje voor Challenge 48 van Marianne Design: Verjaardagskaart. Ik heb hiervoor een 'Eline's Flowergirl' gestempeld en ingekleurd met Aquamarkers. De roos, het jurkje, de bloem in haar haar en haar schoenen heb ik gepaperpieced. Het gebruikte papier is Eline's Flowers, ook van Marianne Design. Ik heb het eindelijk eens gebruikt, maar ik vind het altijd zo zonde om een papierblok aan te breken. Aan de andere kant, als ik het in de kast laat liggen zie je er ook niks van. Nog een paar retroflowers van EK Succes met plakparels en knoopje toegevoegd en er is weer een verjaardagskaart klaar.

Groetjes, Annelies.

donderdag 2 februari 2012

Anyone for Anya: Recipe

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van 'Anyone for Anya'. De uitdaging is dit keer 'Recipe': 3 papers, 2 embellishments, 1 image. Daarom heb ik 3 verschillende dessins van Basic Grey 'Hello Luscious', 2 papieren roosjes en 1 stempel gebruikt. Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Derwent en met foamblokjes geplakt op een Multiframe van Nellie Snellen. Op de foto hieronder is het 3D-effect goed te zien.